28.06.2014 г., 10:58 ч.

Всъщност какви сте! 

  Поезия
711 0 2

Вътрешно грозни сте,

празни сте, подли сте,

безочливи, безсрамни сте,

безлични сте, нагли сте.

 

Външно красиви сте,

маркови, гримирани сте,

направени, натокани сте,

поддържани, блестящи сте.

 

Лъскави, но евтини сте,

известни, но забравяни сте.

Привидно весели, но отчаяни сте,

уж влюбени, но самотни сте.

 

Нови, но изтъркани сте,

прекрасни, но натрапчиви сте,

леки сте, смачкани сте,

щастливи, но използвани сте.

 

Със дом, но бездомни сте,

богати, но душевно болни сте.

Уж бързи, подминавани сте.

Бъдете себе си, ЕДНАКВИ СТЕ!

 

© Незнайна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??