4.02.2014 г., 22:01 ч.

Втора 

  Поезия » Друга
387 0 2

Винаги съм втора. Колко жалко!

Винаги - на крачка от успеха.

Винаги не ми достига малко

да осъмна в рицарски доспехи.

 

Някой все е по-добър от мене.

"Лошо няма...", смее се Съдбата.

С много мъничко съм победена

и късметът е със задна дата.

 

Този, който е начело, зная,

ще посрещне мълниите първи.

"Оня също, дето е накрая,

има участ зла. Ще падне в кърви".

 

Най-добре съм всъщност във средата,

че отвсякъде съм защитена.

"Казах ли ти ...", смее се Съдбата.

"Ти ще оцелееш, според мене".

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??