6.06.2012 г., 9:33 ч.

Втори живот 

  Поезия » Друга
515 0 0

Година подарена имаш,
гледаш с другите очи.
Виждаш малките неща в живота,
оценявяш грешките дори.

Бъдещето виждаш ти,
обичаш и дъжда дори,
гледаш слънчеви лъчи,
нощните звезди и пенливите вълни.
 
Гледай ги и ги търси -
малките неща важни са дори.
Семейство и приятели цени,
вярвай им - не ги предавай ти!

Обичай!
Прощавай грешки ти!
На света усмивка подари
и по-добър човек бъди!

© Елена Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??