24.08.2012 г., 9:56 ч.

Вулкан 

  Поезия » Еротична
747 0 0

 

Между хълмовете бели - гориста планина.

Тихо под върха се гуши злачна долчинка,

а под нея се е скрила знойна пещера.

 

Вълшебна тъмнина... Гореща тишина...

 

Плавно ти по склона се спусни,

нежно в пещерата надникни -

неръкотворен огън там гори.

 

Леко влез и разходи се - вулкана в мене угаси!

 

 

 

 

Вили Димитрова

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??