21.10.2007 г., 18:32 ч.

Вулканично...  

  Поезия
751 0 34
Затихнал кратер на вулкан съм.
От мен очаквай всичко да се случи!
Не ме познаваш още и е рано, но...
надяваш се Амур да те улучи.


Може би ще се опиташ да се скриеш
от мойта страст сред сухите треви,
които огънят горещ изпепелил е...
но и с надежда да съм в твоите мечти.


От недрата жежки страсти бликат.
Наситен от емоции е въздухът край тебе.
Огньове страшни ще те покорят, когато
осъзнаеш силата на нежното ми любене.


За това пленявай ме, докато можеш.
И в устрем щом изригне пепелта,
дори и предпазлив да си, не ще успееш
сърцето и очи да скриеш от жарта.


Опитомена ще съм винаги от теб
подобно дивото, което всекиго зове,
но си остава все така подвластно
на Любовта и сладките и плодове.

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??