17.03.2019 г., 11:04 ч.

Вяра 

  Поезия » Любовна
329 0 0

Вяра


Голотата на моята душа
рисува блянове, мечти и радост.
Разсъблечи ме и страхът ми изхвърли,
овехтялата ми дреха ти разкъсай.
Истината е в мене скрита,
дълбоко в сърцето ми си ти.
Сърцето няма дреха,
пред тебе винаги оголено стои
и от тебе няма тайни.
Чети девиза на сърцето сластно,
за тебе то копнее, страда
и вярата му чиста тебе благославя.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??