Какво е вяра?
Какво е религия?
За вас разлика има ли?
Онези робуващи на грехове
Грабят с всички нозе.
Те забравят,
Коя мама
И кой е тата.
Любовта за тях е разврат
И животът им става обърнат кръговрат.
Ходят само назад,
Мислейки за своя парад.
Божието име вие повтаряте
Когато устите мръсни си отваряте.
Кланяте се вий пред Ада,
За да получите грешната наслада.
А нашият Бог
Светлина ви дава,
Зад гърба ви застава,
Винаги насърчава
И те прослава.
Христос Воскресе!!!
© К. И. Александрова Всички права запазени