3.01.2008 г., 21:03 ч.

Вяра... 

  Поезия » Друга
702 0 13

Неразтворен остана красивият

парашут на моите мечти.

Останах ранен, но жив

и в стиха нов живот цъфти.

 

И като кактус на 100 години

цъфнах днес и оцелях.

Сега трябва нагоре

с нови мечти да летя.

 

Дори и да знам, че не мога...

Дори да потъна в мъгла,

ще вярвам, че ще се разтворят

този път мойте крила...

© Мартин Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??