29.11.2008 г., 22:24 ч.

Вяра 

  Поезия » Любовна
1207 0 5
Вярвам в нетленното.
Това, което ще остане след мене.
Това, което след хиляди години
ще носи дар безценен.

Ще се усмихва вечното небе -
все същото, но на други хора.
В брега ще плиска синьото море
вълните си без умора.

А въздухът ще носи аромат
на усмивки минали, на отминало време
и някой незнайно как
от моята любов ще си вземе.

Тогава аз ще знам,
че жива съм, дори във друго време
и този свят, така голям,
във мене прероден е!

© Мария Табакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??