Ориснице,магийо черна...
пророчица на лоши съдбини,
майчице на неродени болки,
прелюбодейца измамила света.
Защо ,кажи ми водиш тази битка?
Защо мъстиш на нас...смирените,
вярващи в доброто,зло ли сторихме
навярно от бездействие,боли те...
Моля те прости!Кадънка цъфнала в полето
във ярки цветове цъфти.
Робия,стига ,вярата къде е!?
Народа,Български кърви.
© Ангел Всички права запазени