Пътувам към теб,
към пълнота
на притежанието...
изнемогвам от възторг,
а между това -
блаженството на отлагането...
взех урок по смелост -
първа подавам ръка,
първа казвам обичам,
застивам като статуя -
нелюбов е труден жребий,
а между това -
блаженството на очакването...
любовна, нелюбовна сцена,
любов или любовна самота -
имам фатална дарба -
да бъда вярна...
© Дима Всички права запазени