23.04.2017 г., 19:52 ч.

Вярвах 

  Поезия » Любовна
435 0 0

Вярвах, че те има!

Любов, мила едничка,

свещена за двама,

красива, мечтана.

 

Но дните различни

забързани летяха.

А аз, влюбена вървя,

вярваща в любовта.

 

Спомените мили

в главата се въртят,

аз съм пак щастлива,

изживяла своите мечти.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??