Вярвах, че те има!
Любов, мила едничка,
свещена за двама,
красива, мечтана.
Но дните различни
забързани летяха.
А аз, влюбена вървя,
вярваща в любовта.
Спомените мили
в главата се въртят,
аз съм пак щастлива,
изживяла своите мечти.
© Елена Все права защищены