Вярата във всичко
и във всеки е необходима.
В себе си повярвай ти
и ще успееш.
С вяра Бог ти потърси
и ще го намериш.
С вяра към приятел ти ръка подай
и ще получиш.
С вяра пътя си ти следвай
и ще преминеш.
Вярвай, за да побеждаваш и живееш!
© Нели Мирчова Всички права запазени