Jul 13, 2011, 12:33 AM

Вярвай 

  Poetry » Phylosophy
753 0 8

Вярата във всичко 

и във всеки е необходима.

В себе си повярвай ти

и ще успееш.

С вяра Бог ти потърси

и ще го намериш.

С вяра към приятел ти ръка подай

и ще получиш.

С вяра пътя си ти следвай

и ще преминеш.

Вярвай, за да побеждаваш и живееш!

© Нели Мирчова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??