12.01.2008 г., 20:22 ч.

Вярвай ми... 

  Поезия » Любовна
861 0 8

Вярвам ти!

Както вълните вярват в брега,

както тревата вярва в дъжда,

както нощта вярва в деня.

Вярвам ти...

 

Вярвам ти!

Както зимата вярва в пролетта,

както тъгата вярва в радостта,

както мигът вярва във вечността.

Вярвай ми!

 

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??