6.08.2008 г., 16:21 ч.

Вярвай ми... 

  Поезия » Любовна
1322 0 2

Здравейте!  :)  Това ми е първото произведение от както се помня.  :)  Никога не съм си мислила, че мога да напиша нещо такова, но мисля, че стана.  :)  Знам, че съм едва в началото и имам още много да се уча, но в течение на времето и това ще стане.  :) Надявам се да Ви хареса.  :)


Вярвай ми... 

 

Вярвай ми, че мога да Обичам както само аз умея...

Вярвай ми, че мога да Желая истински...

Вярвай ми, че мога да Искам истински...

Вярвай ми, защото аз не греша!

 

Вярвай ми, че аз съм Добра, както никоя друга...

Вярвай ми, че съм като Афродита Красива...

Вярвай ми, че съм като Атина Мъдра...

Вярвай ми, защото аз не греша!

 

Вярвай ми, че не Лъжа...

Вярвай ми, че Благородните Лъжи са Божи Дар...

Вярвай ми, че бих ти дала цялата Любов на земята...

Вярвай ми, защото аз не греша!

 

Вярвай ми, че бих ти дала дори и Луната над река Ропотамо...

Вярвай ми, че бих ти дала Душата си, въпреки че знам,

че с нея ще си правиш каквото решиш...

Вярвай ми, че Мечтата ми си само ти и никой друг...

Вярвай ми, защото аз не греша!

 

Вярвай ми, че помня всеки Миг, прекаран с теб...

Вярвай ми, че помня всяка Целувка, дадена от тебе...

Вярвай ми, че помня всяка Прегръдка,

подарена ми от нежната ти душа...

Вярвай ми, защото аз не греша!

 

Вярвай ми, че в безсънните ми нощи се появяваш ти...

Вярвай ми, че на плажа сме само ние...

Вярвай ми, че моето Слънце и Луна си ти...

Вярвай ми, защото аз не греша!

 

Вярвай ми, че ти си моят принц на бял кон

и никой никога няма да те замени за нищо на света!

Вярвай ми, защото аз не греша! Повярвай ми! 

© Кали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво е! Успехи! Поздравче!
  • Добре дошла в сайта!
    Той ще ти вярва, ако е влюбен.Това ми напомни моето първо стихотворение, публикувано в сайта (ако искаш го виж)-звучи точно така...Написано от влюбено момиче с желанието да бъде разбрана.
    Поздравчета, успех и още много стихове!
Предложения
: ??:??