17.08.2007 г., 12:01 ч.

Вярвай си 

  Поезия
660 0 2
Когато аз реша да си отида,
ти не можеш да ме спреш,
когато любовта ми към теб премине,
ти не можеш с нея да умреш.
Казвах ти безкрайно много пъти,
че нашата любов не е любов,
а ти си мислел, че ще бъда
до тебе цял живот.
Любов такава аз не искам -
да обичам само аз,
а ти ми викаш: "Не ти стиска -
до теб ще бъда само аз".
Вярвай във каквото искаш,
но аз няма да съм все до теб,
после пак ще ме поискаш,
но от днес сърцето ми към теб е лед.
То не иска вече тебе да обича,
иска малко свобода,
но никога, пред никого не ще отрича,
че ще се бори да открие любовта.

© Десислава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??