3.12.2007 г., 19:30 ч.

Вярвам 

  Поезия
642 0 5

Различни хора тук стоят,

различни вярвания отстояват.

Едни в любов се вричат,

други Божии чеда се наричат,

трети вярват във това, че някой ден

доброто ще възкръсне на света.

Различни вярвания, различни идеални,

някои са малко остаряли,

но крепят ни, за да продължим напред

и предизвикват ни да кажем това:

            Вярвам, че няма невъзможни неща! 

© Мила Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??