1.03.2011 г., 18:35 ч.

Вярваш ли ми? 

  Поезия » Любовна
573 0 4

..................

 

Вярваш ли ми,

цвете,

че искам само да те гушна

и на ушенце да ти шушна?

 

 

Да те целувам,

да изпробвам

сто начина да се целуваш -

само с тебе!

 

Само на мен ли днес ми хрумна,

преди да си замина,

докато чистех пода,

че  ц я л  ден един

по-малко ми остава?

 

Ако и другите

са пак такива -

еднакви, сиви, сън в съня,

без теб,

защо са ми изобщо?

 

Ела и говори със мен,

не бягай ти от СВОЕТО момче,

позволи да те прегърна

и, ВЯРВАЙ МИ,

аз също много ще ти дам!

 

А може просто да се разпилея...

© Тони Бортолаци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз съм куче по-скоро. Нашите имат една мъжка булонка, Каспър се казва (аз съм му кръстника), вече взе да сдава багажа, горкия. Някой път се чуствам като него, когато си хареса някоя кучка животинката, екзалтиран и пренебрегнат.
  • Много се умилкваш (Га)л(ь)овно писе си.
  • Аз съм си мил тип. Романтичен глупак.
  • Колко миличко!!!
Предложения
: ??:??