..................
Вярваш ли ми,
цвете,
че искам само да те гушна
и на ушенце да ти шушна?
Да те целувам,
да изпробвам
сто начина да се целуваш -
само с тебе!
Само на мен ли днес ми хрумна,
преди да си замина,
докато чистех пода,
че ц я л ден един
по-малко ми остава?
Ако и другите
са пак такива -
еднакви, сиви, сън в съня,
без теб,
защо са ми изобщо?
Ела и говори със мен,
не бягай ти от СВОЕТО момче,
позволи да те прегърна
и, ВЯРВАЙ МИ,
аз също много ще ти дам!
А може просто да се разпилея...
© Тони Бортолаци All rights reserved.