2.04.2009 г., 8:49 ч.

Вятър 

  Поезия » Любовна
762 0 3

По дългия път вятъра тръгнал

с боси крака

и не спи,а върви,

денем и нощем,

подир света се върти.

На пътища ясни мечти споделил,

трепет и порив навред подредил.

 

Ах, вятър - щастлив и нещастен,

стар, но с младост в тия очи,

не спи,

но при сладостно слънце иди

и сърце МИ към него носи!

© Гергана Данаилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??