22.05.2007 г., 15:49 ч.

Вятърно момиче 

  Поезия
517 0 1
Ти виждал ли си вятърно момиче,
което никого не може да обича?
Което минава през теб като вятър
и да носи усещане тъй непознато.
 
Аз съм такова момиче,
не ме задължавай!
Да ме молиш да обичам
не продължавай!
За мен няма чувства,
аз съм просто мираж,
измислено изкуство,
нарисуван колаж!

Механично говоря, аз не съм реална
 и ако се влюбиш в мен, ще стане фатално!
 Недей се оплита във мен,, разбери,
има толкова други красиви жени!

Моята хубост те заблуждава,
за обич от мене недей се надява,
върви си по пътя, за мен забрави,
аз нямам сърце, при мене хаосът цари!

Баща ми е вятърът, аз съм родена в душата,
всеки миг си мечтая да вкуся свободата!
Не се заемай, да ме обуздававаш не ще успееш,
 с болестта си не играй - ще се разболееш!

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Невероятен стих, страшно много ми хареса!!!
    Като идейка е супер...
    Поздрав!6+
Предложения
: ??:??