26.04.2007 г., 17:37 ч.

Вятърът на живота 

  Поезия
600 0 5
 

Вятърът на живота


Рисуваш красота...

Рисуваш доброта...

Рисуваш дете,

което си играе с вятъра.

Но отвя го той надалеч,

в света жесток и блед.

И цветната рисунка изведнъж

се превърна в ереб.

© Ивелина Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??