28.10.2008 г., 11:08 ч.

Вятърът носи... 

  Поезия » Друга
497 0 1

Текст за песен 

 

Вятърът носи новини от света -

страшни, тревожни и тъжни

всеки нов ден.

Сърцата на хората във ужас болят -

сърцата са болни от страх,

човек е самотен.

 

Вдигни очи - приготви се

Вдигни очи - приготви се.

 

Вятърът носи и друго послание,

чуваш ли как той донася нова надежда.

Защо пак се луташ в това състояние,

погледни към Небето и виж -

той те поглежда.

 

Вдигни очи - приготви се.

Вдигни очи - приготви се.

 

 Ето и линк към песента:

http://www.youtube.com/watch?v=lM7-DuZwbYk

 

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??