11.07.2009 г., 15:23 ч.

Вълк 

  Поезия » Любовна
454 0 2

През стихии и бури влюбена минах

за срещата наша... съдбовна ли бе?

Капчици дъжд в ръчичката сбирах

да пречистя очите ти… малко поне!

 

Усещах я, сякаш зад мене вървеше,

за любовта ти греховна чакаше ред.

Усмивка ù пратих по вятъра лек.

Съдбата ù знаех - след огъня – лед.

 

На единака-вълк брат те заричам

без глутница сам да се скиташ

и зърнеш ли птица в небе да отлита,

просълзен към мен да се затичаш, да се затичаш!

© Анна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??