18.09.2019 г., 12:00 ч.

Вълк Единак 

  Поезия » Друга
290 0 3

 Вълк Единак

 

Казват че  бил съм вълк единак.

Да вълк съм бил  и ще бъда пак.

Като вълк се боря с трудностите сам,

падам, ставам, продължавам, голям!

 

В живота си на много хора се доверих,

но за повечето за жалост аз сгреших!

Оставах сам, не, имам си приятели добри,

с тях сме силни, не оставаме не сме сами!

 

Имах в живота си много вълчици – жени,

те даваха ми но вземаха повече от мен уви!

И продължават напред с болки и любови,

те оставаха без мен, без вълка, сами, уви?

 

Казват вълка козината да, но нрава си не мени,

а доброто видяхте ли в мен, в душата ми, дали?

В този тежък и труден някак си сив живот,

загинал ако не си вълк а вол с сложен хомот!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??