19.12.2009 г., 18:59 ч.

Вълкът и червената шапчица (съвременен вариант) 

  Поезия » Хумористична
6716 0 29

Здравей, сладур! Набрала си букет.

За баба ти? Не вярвам да е болна!...

Ловеца срещнах там, зад оня плет -

излизаше от къщата, доволен!

 

Във кошницата носиш пита. Знам -

тя, майка ти, на бабката се мазни...

Какво е туй? Луканка ли? Салам!

Такъв съм си - месцето все ме блазни!

 

И винце носиш... Я се опомни...

Да го отворим тук и да замезим!

Пък старата да чака! Поседни...

Що някой път със теб не поизлезем?

 

Омръзна ми дъртачките да ям!

Харесват ми колбасите на "Леки"...

О, приказката! Карай - праз голям!

Дотегнала е, вярвай ми, на всеки...

 

За наше здраве! Хайде, пий на екс!

Ний двамата със теб ще си допаднем!

На баба ти ще пратя SMS,

че тази вечер ще си легна гладен!

© Мариела Челебиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??