5.08.2015 г., 0:39 ч.

Вълни 

  Поезия » Еротична
697 0 3

Топла нощ разстила се на морския пясък...
Небето оглежда се в заспало, кротко море...
Звездите нежно проблясват в тихата вечер
и сякаш поканят ни за любовен дует.

И моята песен пак до теб ще долита,
с онзи пламък палещ в двама страстта...
До теб ще направя лунна, тайна пътека,
не се срамувам  от своята голота...

От морето излизам облечена само в морската пяна,
тръпнеща, чакаща, силна и страстна вълна...
Капките стичат се по тялото бавно..,
пясък полепнал е по жадни, сочни бедра.

Като морския бриз обгърни ме с твоето тяло,
като бурна вълна цялата пак ме залей...
Аз ще съм бряг изтръпващ, кротък и чакащ...
Морето безкрайно накарай в мен да живей!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Ви, Насе, Стойне!!!
  • Харесва ми творбата ти - красива, оригинална и иистинска. Напоследък не съм чела еротична творба и мисля, че тази не е точно еретока.Е, Ерос е взел участие, но само отдалече е изстрелял стрелата си
    Това не и пречи да е интересна!
    Поздравление, мила Плами! Хебава вечер!
  • Харесах! Особенно третия куплет.
Предложения
: ??:??