28.01.2008 г., 23:49 ч.

Вълни и обич (Из „Животът, какъвто е...") 

  Поезия » Източни форми
605 0 8
хайку

 

 

вълни и обич

раждат пясък от скали

с гальовна нежност...

 

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??