Jan 28, 2008, 11:49 PM

Вълни и обич (Из „Животът, какъвто е...") 

  Poetry » East forms
608 0 8
хайку

 

 

вълни и обич

раждат пясък от скали

с гальовна нежност...

 

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??