20.09.2014 г., 9:51 ч.

Вълшебен сън 

  Поезия » Любовна
456 1 3

Красива нощ настъпва над света,

една звезда омайно ми намига,

аз лягам си сама сега

и сладострастни мисли ме опиват.

 

Мечтая си за теб и твойта топлина,

ела при мен, тихичко пристигай,

за сладък сън, или пък сбъдната мечта,

нека телата ни в едно се сливат.

 

Така вълшебно ми е с теб в нощта,

нека този сладък сън не свършва,

не искам друг до мен сега,

само твойто тяло искам да опитвам.

 

Гали ме с вълшебните ръце,

с устни огнени следи по мен оставяй,

накарай ме да тръпна в захлас

и твойто име тихо да прошепвам.

 

И нека страстта ни още дълго продължи,

приказна ще е нощта с тебе,

а когато вън зора се зазори,

с целувка събуди ме от този сън вълшебен.

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дано никога не свършва тази омайна любов!Запази я .Много хубав стих!!!Поздрави!!!
  • Благодаря ти Стойна за подкрепата
    и милите думи!
  • Чудесна е и творбата ти и ти самата!Толкова искрена и гореща!
    Ти заслужаваш мечтите ти да се сбъднат.Много ми хареса и ти се радвам! Прегръдка!
Предложения
: ??:??