Красива нощ настъпва над света,
една звезда омайно ми намига,
аз лягам си сама сега
и сладострастни мисли ме опиват.
Мечтая си за теб и твойта топлина,
ела при мен, тихичко пристигай,
за сладък сън, или пък сбъдната мечта,
нека телата ни в едно се сливат.
Така вълшебно ми е с теб в нощта,
нека този сладък сън не свършва,
не искам друг до мен сега,
само твойто тяло искам да опитвам.
Гали ме с вълшебните ръце,
с устни огнени следи по мен оставяй,
накарай ме да тръпна в захлас
и твойто име тихо да прошепвам.
И нека страстта ни още дълго продължи,
приказна ще е нощта с тебе,
а когато вън зора се зазори,
с целувка събуди ме от този сън вълшебен.
© Пламена Владимирова All rights reserved.