21.10.2007 г., 23:06 ч.

Вълшебна алея 

  Поезия
458 0 3
 

В живота си имам вълшебна алея
в нея се крия щом "полудея"
Алеята носи твоето име...
на входа съм, подслони ме!

Сред цветя от нежни думи да приседна
към усмивките ти- пеперуди да посегна
след слънчевите зайчета в очите ти да тичам
на воля да крещя колко те обичам!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??