Oct 21, 2007, 11:06 PM

Вълшебна алея 

  Poetry
459 0 3
 

В живота си имам вълшебна алея
в нея се крия щом "полудея"
Алеята носи твоето име...
на входа съм, подслони ме!

Сред цветя от нежни думи да приседна
към усмивките ти- пеперуди да посегна
след слънчевите зайчета в очите ти да тичам
на воля да крещя колко те обичам!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??