3.10.2020 г., 7:36 ч.

Вълшебна нощ 

  Поезия » Любовна
319 1 0

Вълшебна нощ се спуска, хиляди звездици ярко светят.

Но във моето сърце една единствена го тя огрява.
Ти любима моя си звездичката на моето сърце.

Ти единствена и искам твоето сърце това да разбере.

Стопли ми душата щом те аз видях, безумно в теб се влюбих и направо онемях.

Каква е тази сила,която все за теб ме кара да мечтая?

Нима не чувстваш мила, че аз друга не искам и да зная?

Само твоята любов я искам аз,за нея ще се боря за да има чувства между нас.

Трябва само да ти кажа,че обичам ли те лудо трябва да го докажа.
 

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??