Знам, някой ден няма да е същото,
тогава ще си говорят само мислите ни!
И в този някой ден ще съм разбрала оценимо
неповторимостта на миговете ни!
И ще проклинам всичките ни страхове!
Ще чакаме и двамата тогава да падне нощ,
в която ще настъпи тържеството на душите ни,
в прегръдка нежна ще танцуват страстно под звездите!
А баловете ще са всяка нощ,
афишите са вече разлепени!
И всичко пак ще бъде същото,
но само, че ще бъде нощ, Вълшебна нощ!
© МИСИЯ Всички права запазени