Oct 2, 2008, 10:27 AM

Вълшебна нощ 

  Poetry » Love
607 0 3

Знам, някой ден няма да е същото,

тогава ще си говорят само мислите ни!

И в този някой ден ще съм разбрала оценимо

неповторимостта на миговете ни!

И ще проклинам всичките ни страхове!

Ще чакаме и двамата тогава да падне нощ,

в която ще настъпи тържеството на душите ни,

в прегръдка нежна ще танцуват страстно под звездите!

А баловете ще са всяка нощ,

афишите са вече разлепени!

И всичко пак ще бъде същото,

но само, че ще бъде нощ, Вълшебна нощ!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??