6.10.2013 г., 12:49 ч.

Вълшебно 

  Поезия
894 0 10

***

             На...

 

Вълшебно е,

   когато ме целуваш,

тъй слънчева

   душата ми трепти!...

 

И нека да е,

   нека да е лудост

един молитвено

   прошепнат стих!

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??