14.03.2007 г., 9:23 ч.

Вълшебствата 

  Поезия
817 0 13
Потърсих те в алеята от клони.
Забравих, че те няма във живота ми.
Тогава те създадох от мечтите си,
от извора на бликащата си любов.
Изваях образа ти на сърцето си.
Изписах името ти със душата си.
Родих те  светъл със дъха си,
и позовах те от съня  си.
Вълшебства има, вярвам в тях.
Те бликат във мечтите ни красиви
от  мислите, създадени  в очите ни,
и винаги са истински и живи.


© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??