30.04.2014 г., 7:43 ч.

Вълшебство в тишината 

  Поезия » Философска
381 0 1

Вълшебство в тишината



Отронена сълза от небесата
премина през простора на деня
и чрез вълшебство в тишината
поля пресъхналата ми душа.

Оказа се магия със награда
за всичките стихии в мен!
Сега кипи кръвта с наслада  
и без жажда пак съм нажежен!

Край мен се вият небесата
в хора - от грейнали звезди,
узряват пъпките на чудесата
и необята пламенее и гори.

Не вярваш ли! Нима не стига
природата със своите черти,
която дръзко шепне и опива,
а от душите ни твори звезди?

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • „Има два начина да живееш живота си. Единият е да си мислиш, че няма чудеса, а другият – да вярваш, че всяко нещо е чудо.“
    Алберт Айнщайн.
Предложения
: ??:??