6.02.2008 г., 10:44 ч.

Вълшебството на любовта 

  Поезия » Любовна
847 0 8
Видях те във вълшебен миг,
теб, мое приказно момиче.
В душата ми назрява вик:
Чу ли! До небето те обичам!

Живея и името ти звучно
винаги трепетно изричам.
Копнея за твоята обич,
желая те, не го отричам.

Ти си красивата пролет,
задъхана от щастие мечта.
Ти си за сърцето полет
в просторите на любовта.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??