6 февр. 2008 г., 10:44

Вълшебството на любовта 

  Поэзия » Любовная
848 0 8
Видях те във вълшебен миг,
теб, мое приказно момиче.
В душата ми назрява вик:
Чу ли! До небето те обичам!

Живея и името ти звучно
винаги трепетно изричам.
Копнея за твоята обич,
желая те, не го отричам.

Ти си красивата пролет,
задъхана от щастие мечта.
Ти си за сърцето полет
в просторите на любовта.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??