Във небето летят
пеперудокрокодили,
розови са те на цвят
и са сладички и мили.
Снежинките пък имат си крачета
и тичат по дъга балонена,
усмивките са весели звънчета
на шапката на Дядо Коледа.
Таралежите са плюшени и меки -
Пълно е със странно население
и с веселие по тайните пътеки
на света, във детското въображение.
28.02.2016.
Георги Каменов
Честит Ден на Детето на всички такива, без значение броя на годините :0))
© Георги Каменов Всички права запазени