3.01.2011 г., 0:24 ч.

Въпрос 

  Поезия » Еротична
870 0 1

Ето, днес аз бях със него –

мъж прекрасен, нежен, мил.

Галих мъжкото му его –

устните ми бе изпил.

Гледах го до болка страстно,

той ми шепнеше неща,

от които исках властно

нощи с него да греша.

Но стърпях се, беше още рано,

казах му – не мислеше така,

чакаше леглото в тях постлано

и не чуваше ми той гласа.

Шепнех му, че време има,

че не съм мираж лъжовен,

че съм тук и лете, зиме,

че за него съм в света огромен.

Тъжно е, но мойте думи

той не чуваше дори за миг

и кривеше се, като че куршуми

искаха да го разбият с вик.

Тъжно е – морал ненужен.

Всички искат се на екс.

Бил за мене незаслужен.

Всичко ли е само секс?!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сексът е търсене на себе си чрез другия...
    Той е път към абсолютната свобода, събрана в един миг.
    Сексът е ключ за любов, но не винаги отваря ключалката на душата...

    Хубав стих- смислен и питащ!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??