23.07.2013 г., 16:34 ч.

Въпрос 

  Поезия » Любовна
582 0 1

 

Недей ме учи как да те обичам
и хайде, стига си се правил на жесток.
Веднъж поне опитай да си искрен,
веднъж поне лъжите си спести.


Спокойно, вече всичко свърши,
недей и да ме учиш на живот.
Спокойно, няма стих да пиша,
приключих с теб и мнимата любов.

Веднъж ме погледни поне в очите,
признай си, хайде, що съм аз за теб.
Веднъж поне спести ми ти лъжите,
без друго не очаквам вече нищо.

Един въпрос във мен не дава мира - 
за да ме раняваш ли дойде?
Какво ли толкова съм съгрешила,
та трябваше да срещна точно теб?

старичко 

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре,че е старичко, Алекс. То мнимата любов, любов ли е? А за да срещнем когото трябва е нужно широко да си отваряме очите! Нали!Поздрави!
Предложения
: ??:??