17.09.2018 г., 10:02 ч.

Въпрос 

  Поезия » Любовна
287 0 0


Ако ти предложа моето сърце
ще ми отвърнеш ли със същото?
Или ще ме отблъснеш със ръце
и ще ме гледаш ти намръщено?

 

Ако ти предложа аз любов
и общо бъдеще до края,
ще приемеш ли живота нов,
в който щастие за теб вещая?

 

Щеш ли с мене да живееш?
Моля ти се, ти кажи...
Обещавам вечно да се смееш
и само радостни сълзи!

 

Искам само туй да зная...
Дали обичаш ме и ти?
Или да спирам да мечтая
за любимите очи?

© Слави Комитов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??