Аз обичам да се смея,
ала днес немея!
Аз обичам да бърборя,
ала днес не споря!
Аз притихнала съм в трепет!
Тихо чакам с респект!
Всеки днес със смут повтаря -
всичко ще затваря!
И умислени сме всички!
Няма глас на птички!
Няма радост по лицата,
стяга ни в сърцата!
Ето - уж не е студено,
но е ледено!
Ето - уж не вали силно,
но е обилно!
Вятърът свири в комина
сякаш е зима!
И пита в откровение:
Ще има ли спасение?
25.11.2020г.
© Кремена Арменчева Всички права запазени