18.11.2008 г., 21:29 ч.

Въпрос един 

  Поезия » Друга
856 0 1

Къде отива човешката душа?
Може би на някоя звезда...?
Там, където има светлина,
по-силна от планетата Земя.

 

Къде отивате, кажете ми?
Проговорете...?!
Въпросите, които аз задавам и хилядите хора...
На мене споделете!
Понеже всички близки са ми там
и искам болката, която причиниха ми -
да им разкажа...
и колко аз обичам ги да им покажа!
Проговорете, моля ви, души човешки!
Къде отивате вие с тези грешки?

 

Може би на някоя звезда...?
Там, където има светлина,
по-силна от планетата Земя.

 

Къде отивате, кажете ми,
проговорете...?!
Въпросите, които аз задавам
на мене споделете...

© ЮЛИЯНА ТОДОРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Няма отговори на този въпрос, скъпа...Спасението е за мъртвите а страданието за живите...Но ти не преставай да задаваш въпроси..и да търсиш отговори за себе си...
Предложения
: ??:??