11.01.2024 г., 11:22 ч.

Въпрос ли е? 

  Поезия
143 1 0

Влюбен съм-въпрос ли е това?

Или е отговор-защо не зная само аз?

На мен се падна пак късмета-

баница в гърло да заседне!

Влюбен-това е въпроса, но не от Шекспирова пиеса.

Какво ли стана с мен?

Нима късмета си запазих в този ден?

Защо признах че влюбвам се в теб?

Защо изплаших те да видиш, любовта  в ад?

А в днешният си ден какво ли можем да си кажем?

Любов е вечно млада-когато е неиздадена!

Признатата е стара-всичко вече си е казала!

© Найден Тихомиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??